Frequency 55 Aspheric (6 lente)

2 700 Lek
98% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 19.30 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 7.7. zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
700 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
700 Lek
2 700 Lek
2 700 Lek

Lente Kontakti Frequency 55 Aspheric

Lente Kontakti Frequency 55 Aspheric janë lente mujore nga Cooper Vision që mund të përdoren edhe nga përdoruesit që vuajnë nga niveli i ulët i astigatizmit.

Ndryshe nga lentet e tjera sferike, lentet e kontaktit Frequency 55 Aspheric përmisojnë kualitetin e vizionit edhe në kushtet kur drita nuk është optimale, psh: kur drejtoni makinën.

Të përshtatshme për çdo situatë

Lentet e kontaktit Frequency 55 Aspheric mund të përdoren edhe nga ata që vuajnë nga niveli i ulët i astigmatizmit pasi ofrojnë vizion të qartë edhe gjatë orëve në kompjuter. Ato janë gjithashtu të afta të fokusohen në të gjitha drejtimet dhe largësitë, gjatë aktiviteteve sportive etj.

Lentet e kontaktit Frequency 55 Aspheric janë shumë të holla dhe të lehta në përdorim. Ato përmbajnë 45% polimer Methafilcon dhe 55% ujë.

Lentet e kontaktit Frequency 55 Aspheric janë të disponueshme në paketa me nga 6 lente.

Të dhënat - Frequency 55 Aspheric (6 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70, 8.40
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 19 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Frequency 55 Aspheric
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Plus (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit mujore TopVue Plus përbëhen prej materialit hidroxhel Methafilcon A, me përmbajtje të lartë uji dhe filtër UV.
Cmimi: 2 250 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?