Frequency 55 (6 lente)

2 550 Lek
80%
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 18.20 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 13.8.
Shto
700 Lek
2 550 Lek
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Plus (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit mujore TopVue Plus përbëhen prej materialit hidroxhel Methafilcon A, me përmbajtje të lartë uji dhe filtër UV.
Cmimi: 2 250 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Paketë në OFERTE
Cmimi: 3 250 Lek Kurseni: 200 Lek

Lente Kontakti Frequency 55

Lentet e kontaktit Frequency 55 nga Cooper Vision janë dizenjuar për përdorim të përditshëm deri në një muaj. Në fund të ditës, duhet të hiqen, të pastrohen e të vendosen në solucionin fiziologjik të natës. Lentet e kontaktit Frequency 55 janë shumë të holla për vizion më të qartë në përdorim të lehtë. Ato përmbajnë 45% polimer Methafilcon dhe 55% ujë.

Lentet e kontaktit Frequency 55 janë të disponueshme në kuti me 6 lente.

Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.90, 8.80, 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 24 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Frequency 55
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo