Focus Dailies All Day Comfort (30 lente)

2 700 Lek
98% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 22.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 700 Lek

Lentet e kontaktit Focus Dailies All Day Comfort prodhuar nga Alcon përmbajnë agjentin e lageshtirës PVA. Në çdo mbylje qepallash lëshohet një substancë që i mban lentet të lagështa . E dini se ju i mbyllni qepallat 11,000 herë në ditë ? Lentet e kontaktit Focus Dailies, janë lente ditore të cilat duhet të hidhen poshtë në fund të ditës .

Përdorim i përditshëm dhe me raste

Focus Dailies janë nje opsion ideal për ata që i përdorin lentet e kontaktit vetëm me raste, për shembull, për aktivitetet sportive. Këto mund të përdoren vetëm një ditë . Skanë nevojë për pastrim, ruajtje sepse në fund të ditës ato hidhen në kosh. Ju mund të jeni të sigurt që lentet tuaja do të jenë gjithmonë të pastra, të padëmtuara dhe pa rrezik nga polenet, papastërtitë ose nga formimi i depositave .

Lentet e kontaktit Focus Dailies janë shumë të holla e të lehta në përdorim .

Focus Dailies janë të disponueshme edhe në paketa ekonomike me 90 copë.

Focus Dailies janë një nga brandet më të shitura të lenteve të kontaktit ditore.

Të dhënat - Focus Dailies All Day Comfort (30 lente)

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
Paketimi : 30 lente
DIA: 13.80
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 69%
Emri i Produktit: Focus Dailies All Day Comfort
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Nelfilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Elite+ (30 lente)

Në stock
  • Filtër UV
  • Për përdorim komod dhe të shëndetshëm
  • Lubrifikim intensiv i lenteve
Cmimi: 2 500 Lek

Komente

Ke pyetje?