Expressions Colors Grey - Lente me Ngjyre & Optike (1 lente)

1 950 Lek
94% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  1 950 Lek
  Expressions Colors Grey - Lente me Ngjyre & Optike (1 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Gri
  Prodhuesit: CooperVision
  BC: 8.70
  DIA: 14.40
  Paketimi : 1 lente
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 21 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Emri i Produktit: Expressions Colors
  Dioptri: nga -6.00 tek +4.00
  Materiali i Lenteve 2: Methafilcon A
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?