0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Expressions Colors Dark Blue - Lente me Ngjyre & Optike (1 lente)

1 950 Lek
90% rekomandon
Në stock
Ngjyra
Dark Blue
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
1 950 Lek
1 950 Lek
Expressions Colors Dark Blue - Lente me Ngjyre & Optike (1 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Blu
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.40
Paketimi : 1 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 21 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Expressions Colors
Dioptri: nga -6.00 tek +4.00
Materiali i Lenteve: Methafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?
Top