0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lente)

11 851 Lek 10 500 Lek
99% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Duke Ju kërkuar ndjesë Ju informojmë se për shkak të prodhuesit, disa dioptri të Dailies AquaComfort Plus Toric nuk janë momentalisht të disponueshme. Ky problem është tek pakot me 5, 30 dhe 90 lente. Gjithsesi vendosni parametrat për të kontrolluar stokun.
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
11 851 Lek 10 500 Lek
11 851 Lek 10 500 Lek Zbritje -11%
Transport FALAS për këtë produkt

Dailies AquaComfort Plus Toric Lente Kontakti

Ne gjithashtu ofrojme DAILIES AquaComfort Plus Toric lente kontakti ne kuti me 30 lente.

DAILIES AquaComfort Plus Toric jane lente ditore torike te dizenjuara per te korrigjuar astigmatizmin. Ato ofrojne hidratim te 3-fishte, një vizion optimal dhe komoditet gjatë gjithë ditës.

Hidratim i larte dhe komoditet

DAILIES AquaComfort Plus Toric jane te pajisura me nje lubrifikim te 3-fisht qe mban lentet komode per kenaqesi maksimale gjate gjithe dites. Komponenti i pare , lubrifikanti HPMC i lageshtires (hydroxypropyl methylcellulose), eshte i perfshire ne perberje te lentes . Komponenti i dyte eshte riprezantuar nga sistemi me 2 substanca lageshtie PVA (polyvinyl alcohol) dhe hydrophilic PEG (polyethylene glycol). PVA eshte brenda materialit te lenteve dhe del jashte ne siperfaqje per cdo mbyllje qepallash. Nje person ne dite i mbyll mesatarisht 11 000 here qepallat.

Per me shume informacione rreth DAILIES AquaComfort Plus Toric, ju lutem vizitoni website-in zyrtare distributor.

Të dhënat

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 90 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 69%
Emri i Produktit: Dailies AquaComfort Plus Toric
cilinder: nga -0.75 tek -1.75
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
Materiali i Lenteve: Nelfilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top