Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lente)

4 700 Lek 3 950 Lek
98% rekomandon
Në stock
Duke Ju kërkuar ndjesë Ju informojmë se për shkak të prodhuesit, disa dioptri të Dailies AquaComfort Plus Toric nuk janë momentalisht të disponueshme. Ky problem është tek pakot me 5, 30 dhe 90 lente. Gjithsesi vendosni parametrat për të kontrolluar stokun.

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 33.60 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 26.2. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 700 Lek 3 950 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 3 950 Lek

Lente Kontakti Dailies AquaComfort Plus Toric

Ne gjithashtu ofrojmë lente kontakti DAILIES AquaComfort Plus Toric në kuti me 90 lente.

DAILIES AquaComfort Plus Toric janë lente ditore torike të dizenjuara për të korrigjuar astigmatizmin. Ato ofrojnë hidratim të 3-fishtë, një vizion optimal dhe komoditet gjatë gjithë ditës.

Hidratim i lartë dhe komoditet

DAILIES AquaComfort Plus Toric janë të pajisura me një lubrifikim të 3-fishtë që mban lentet komode për kënaqësi maksimale gjatë gjithë ditës. Komponenti i parë , lubrifikanti HPMC i lagështirës (hydroxypropyl methylcellulose), është i përfshirë në përbërje të lentes . Komponenti i dytë është riprezantuar nga sistemi me 2 substanca lagështie PVA (polyvinyl alcohol) dhe hydrophilic PEG (polyethylene glycol). PVA është brenda materialit të lenteve dhe del jashtë në sipërfaqje për çdo mbyllje qepallash. Një person në ditë i mbyll qepallat mesatarisht 11 000 herë.

Për më shumë informacione rreth DAILIES AquaComfort Plus Toric, ju lutem vizitoni website-in zyrtar.

Të dhënat - Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lente)

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 69%
Emri i Produktit: Dailies AquaComfort Plus Toric
cilinder: nga -0.75 tek -1.75
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
Materiali i Lenteve: Nelfilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?