Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lente)

4 500 Lek 3 950 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 29.2. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 500 Lek 3 950 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 4 500 Lek

Lente Kontakti Dailies Aquacomfort Plus Multifocal

DAILIES Aquacomfort Plus Multifocal janë lente një ditore multifokale prodhuar nga Alcon (Ciba Vision), dhe janë dizenjuar për të korrigjuar miopinë. Ajo prek më së shumti moshat mbi 40 vjeç.

Dizajn i Profilit Perfekt

Teknologjia e dizajnit të profilit perfekt punon për zbutur tranzicionin mes zonës optikale koncentrike. Pjesa qendrore e lenteve është dizenjuar për distanca të afërta dhe tranzicion të vazhdueshëm, skajet e lenteve janë projektuar për vizion më të qartë në të gjitha distancat. Syri human ka një aftësi që e përdor vetëm në zonën e lenteve, që duhet për momentin. Kjo teknologji përmirëson gjithashtu kualitetin e imazhit dhe mban pozicion stabël tek lentet në sy.

Kualiteti i Lagështirës, Komoditet Maksimal

Komponenti i parë është lubrifikanti HPMC i lagështirës (hydroxypropyl methylcellulose), i cili është i përfshirë në çdo lente . Ai punon menjëherë pas aplikimit të lenteve në sy. Komponenti i dyte është riprezantuar nga sistemi me 2 substanca lagështie PVA (polyvinyl alcohol) dhe hydrophilic PEG (polyethylene glycol). PVA është brenda materialit të lenteve dhe del jashtë në sipërfaqje për çdo mbyllje qepallash. Një person në ditë i mbyll qepallat mesatarisht 11 000 herë.

Të dhënat - Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lente)

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.70
Paketimi : 30 lente
DIA: 14.00
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 69%
Emri i Produktit: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Add power: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Materiali i Lenteve: Nelfilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?