Dailies AquaComfort Plus (90 lente)

8 100 Lek 7 600 Lek
98% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 7.12. Stock day info: Today 7. dhjetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 7. dhjetor zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
8 100 Lek 7 600 Lek

Dailies AquaComfort Plus Lente Kontakti - 30 lente

Me shume lageshti për komoditet më të mirë

Dailies Aqua Comfort Plus janë lente kontakti të përditshme te disponueshme nga ALCON. Krahasuar me paraardhësit e tyre, Dailies All Day Comfort,ato karakterizohen nga një nivel më i lartë i lagështisë, që e bën perdorimin e tyre shumë më të këndshme.

Solucioni lubrifikant me HPMC

Një nga agjentet e lageshtires, lubrifikanti HPMC (methylcelulose Hydroxypropyl), është përfshirë në solucionin e gjetur në kutine ku lente e kontakti ruhen. Efekti i saj mund të ndihet menjëherë pas aplikimit të lenteve. Agjenti i lageshtise , hidrofilike PEG (glikol polietileni) dhe hidratues PVA (alkooli Polyvinyl), janë materialet e përmbajtura ne lente. PVA largohet nga lentet gjate gjithë ditës per cdo mbyllje dhe hapje qepallash. Çdo person i mbyll qepallat 11.000 herë në ditë mesatarisht.

Ndryshim i lehte

Sipas Ciba Vision 95% e përdoruesve nuk raportuan probleme në ndryshim nga Focus Dailies All Day Comfort ne Focus Dailies All Day Comfort Plus. Ndryshimi mund të bëhet pa u keshilluar me nje specialist.

I keni provuar tashmë Lentet e reja 1 Day Acuvue Moist apo Proclear 1 day lente kontakti ?

Të dhënat
Prodhuesit: Alcon
BC: 8.70
Paketimi : 90 lente
DIA: 14.00
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 26 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 69%
Emri i Produktit: Dailies AquaComfort Plus
Dioptri: nga -15.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve: Nelfilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Daily (90 lente)

Në stock
    TopVue Daily janë shumë të rehatshme dhe janë të përbëra prej materialit hidroxhel dhe acidit Hyaluronic.
Cmimi: 5 950 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?