Cooper Vision Lente kontakti

CooperVision është pjesë e The Cooper Companies një nga prodhuesit më të mëdhenj botëror per lentet e kontaktit. Kompania i ka zyrat e saj qendrore në Pleasanton, CA, USA dhe është prezent në mbi 100 shtete në botë. Në vitin 2011 arriti një xhiro vjetore botërore prej 1 miliard $. CooperVision prodhon gjithçka mbi lentet e kontaktit, mujore, javore & ditore. Markat e saj kryesore janë Biofinity, Frequency, Proclear, Biomedics & Avaira.
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
4 350 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
2 350 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
7 500 Lek
6 300 Lek
Dy Javore
Në stock
Dy Javore
Në stock
3 900 Lek
Dy Javore
Në stock
Dy Javore
Në stock
2 100 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
2 550 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
3 900 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
5 400 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
3 200 Lek
Ditore
Në stock
Ditore
Në stock
9 601 Lek
7 450 Lek
Mujore
Në stock
Mujore
Në stock
4 600 Lek
Top