ColourVue One Day TruBlends Hazel - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

2 400 Lek
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 20.9. e hënë 20.9. e hënë 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
  2 400 Lek
  ColourVue One Day TruBlends Hazel - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Kafe
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 10 lente
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 32 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 55%
  Emri i Produktit: ColourVue One Day TruBlends
  Dioptri: nga -6.00 tek -0.50
  Materiali i Lenteve 2: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Komente

  Ke pyetje?