0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

ColourVue One Day TruBlends Blue - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

2 400 Lek
89% rekomandon
Në stock
Ngjyra
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 17.5. Stock day info: Today 17. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 17. maj zgjidh atributet...
2 400 Lek
2 400 Lek
ColourVue One Day TruBlends Blue - Lente me Ngjyre & Optike (10 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Blu
Prodhuesit: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 10 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 32 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 42%
Emri i Produktit: ColourVue One Day TruBlends
Dioptri: nga -6.00 tek -0.50
Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top