ColourVUE Glamour Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

3 900 Lek
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 2.8. Stock day info: Ready to be sent in less then 4 days zgjidh atributet...
  3 900 Lek
  Ju mund të pëlqeni edhe:
  ColourVUE Glamour Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Blu
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 45%
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
  Emri i Produktit: ColourVUE Glamour
  Dioptri: nga -6.00 tek 0.00
  Materiali i Lenteve 2: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo
  Ju mund të pëlqeni edhe:

  Komente

  Ke pyetje?