ColourVUE Fusion Yellow Blue - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 950 Lek
97% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
  2 950 Lek
  ColourVUE Fusion Yellow Blue - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Blu , E Verdhë
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 45%
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
  Emri i Produktit: ColourVUE Fusion
  Materiali i Lenteve 2: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?