ColourVUE Crazy Lens - WhiteOut - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

1 500 Lek
97% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 17.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 500 Lek
ColourVUE Crazy Lens - WhiteOut - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

Të dhënat - ColourVUE Crazy Lens - WhiteOut - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

Lente me ngjyrë: E Bardhë , Speciale
Prodhuesit: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 2 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 42%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
Emri i Produktit: ColourVUE Crazy Lens
Dioptri: nga -6.00 tek -1.00
Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit

Zgjedhje e zgjuar

CRAZY LENS - WhiteOut - Lente optike ditore (2 lente)

Në stock
  • Lente optike ditore me ngjyrë të bardhë
  • Mbrojtës i mirë
  • Aksesori perfekt
  • 2 lente me ngjyrë në paketim
Cmimi: 1 500 Lek

Komente

Ke pyetje?