ColourVUE Crazy Lens - Twilight - Lente kozmetike ditore (2 lente)

1 500 Lek 990 Lek
80%
Në stock
VO-Skla-Barva
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 4.6.
  1 500 Lek 990 Lek

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  ColourVUE Crazy Lens - Twilight - Lente kozmetike ditore (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Portokalli , Speciale
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
  Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
  Përmbajtja e ujit: 45%
  Emri i Produktit: ColourVUE Crazy Lens
  Materiali i Lenteve 2: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo
  VO-Skla-Prumer
  Top