ColourVUE Crazy Lens - Red Devil - Lente kozmetike ditore (2 lente)

990 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 25.9. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
ColourVUE Crazy Lens - Red Devil - Lente kozmetike ditore (2 lente)

Të dhënat - ColourVUE Crazy Lens - Red Devil - Lente kozmetike ditore (2 lente)

Lente me ngjyrë: E kuqe , Speciale
Prodhuesit: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 2 lente
Dioptri: 0.00
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 42%
Emri i Produktit: ColourVUE Crazy Lens
Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Variante të tjera të produktit:

Zgjedhje e zgjuar

CRAZY LENS - Solid Red - Lente kozmetike ditore (2 lente)

Në stock
  • Lente kozmetike ditore të kuqe
  • Mbrojtës i mirë
  • Aksesori perfekt
  • 2 lente me ngjyrë në paketim
Cmimi: 990 Lek

Komente

Ke pyetje?