0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

ColourVUE BigEyes Ultra Violet - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 950 Lek
92% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 26.1. Stock day info: Today 26. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. janar zgjidh atributet...
  2 950 Lek
  ColourVUE BigEyes Ultra Violet - Lente me Ngjyre (2 lente)

  Të dhënat

  Lente me ngjyrë: Purple
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 42%
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
  Emri i Produktit: ColourVUE BigEyes
  Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Komente

  Ke pyetje?
  Top