ColourVUE 3 Tones Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

attributesPrimary

e martë 20.8.

blank
Cmim për copë
2 950 Lek
2 950 Lek
ColourVUE 3 Tones Green - Lente me Ngjyre (2 lente)
Votat e klienteve: 97

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Jeshile
Prodhuesit: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 2 lente
Dioptri: 0.00
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 45%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
Materiali i Lenteve 2: Hydrogel Terpolymer
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


ColourVUE 3 Tones Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

ColourVUE 3 Tones Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

ColourVUE 3 Tones Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

2 950 Lek

Disponibël > 50 copë