0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

ColourVUE 3 Tones Brown - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

3 900 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 17.5. Stock day info: Today 17. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 17. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
3 900 Lek
3 900 Lek

Ju mund të pëlqeni edhe:

ColourVUE 3 Tones Brown - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Kafe
Prodhuesit: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 2 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 42%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
Emri i Produktit: ColourVUE 3 Tones
Dioptri: nga -0.50 tek -6.50
Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Ju mund të pëlqeni edhe:

Komente

Ke pyetje?
Top