0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

ColourVUE 3 Tones Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

3 900 Lek
94% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e premte 21.1. Stock day info: Today 21. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. janar zgjidh atributet...
  3 900 Lek
  ColourVUE 3 Tones Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

  Të dhënat

  Lente me ngjyrë: Blu
  Prodhuesit: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Paketimi : 2 lente
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
  Përmbajtja e ujit: 45%
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 90 ditë
  Emri i Produktit: ColourVUE 3 Tones
  Dioptri: nga -0.50 tek -6.50
  Materiali i Lenteve: Hydrogel Terpolymer
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Komente

  Ke pyetje?
  Top