Clear All-Day (6 lente)

3 900 Lek
80%
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 1.6.
Shto
700 Lek
3 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Paketë në OFERTE
Cmimi: 4 600 Lek Kurseni: 200 Lek
Të dhënat
Prodhuesit: ClearLab
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 25,29 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 57%
Emri i Produktit: Clear All-Day
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Hioxifilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
VO-Skla-Prumer
Top