Clariti Multifocal (6 lenses)

5 700 Lek
96% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
5 700 Lek

Clariti Multifocal contact lenses

Monthly Clariti Multifocal lenses have been designed to correct presbyopia, a condition that usually affects patients in the later stages of life. These lenses combine different optical zones in order to achieve perfect vision both at close range as well as from a distance.

Clariti Multifocal are monthly multifocal contact lenses by producer CooperVision. They are made from a silicone-hydrogel material that transmits a high percentage of oxygen to the eyes, while still being able to retain plenty of moisture for comfortable wear. Your eyes will feel fresh and healthy all day. This package contains 6 lenses, each with a replacement schedule of 30 days.

Clariti Mutifocal are equipped with a UV filter and feature AquaGen technology. This technology is used during production to ensure continuous wettability while wearing the lenses.

Të dhënat - Clariti Multifocal (6 lenses)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 56%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 86 Dk/t
Emri i Produktit: Clariti Multifocal
Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
Add power: High (+2.50D - +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Somofilcon A
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air Multifocal (6 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
  • Rrehati gjithë ditën
Cmimi: 6 100 Lek

Komente

Ke pyetje?