Clariti Elite (6 lenses)

4 600 Lek
90% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 27.3. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
4 600 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

Clariti Elite contact lenses

Clariti Elite are monthly contact lenses by producer CooperVision. They are made from a silicone-hydrogel material that transmits a high percentage of oxygen to the eyes, while still being able to retain plenty of moisture for comfortable wear. Your eyes will feel fresh and healthy all day. This package contains 6 lenses, each with a replacement schedule of 30 days.

Clariti Elite are equipped with a UV filter and feature AquaGen technology. This technology is used during production to ensure continuous wettability while wearing the lenses. Clariti Elite come in a wide array of parameters for myopic and hyperopic patients.

Të dhënat - Clariti Elite (6 lenses)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 56%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 86 Dk/t
Emri i Produktit: Clariti Elite
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Somofilcon A
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?