Clariti 1 day toric (30 lente)

4 200 Lek
94% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 200 Lek

Clariti 1 day toric

Lentet e kontaktit Clariti 1 day toric jane te përbëra nga silikoni hidroxhel te prodhuara nga CooperVision për të korihjuar astigmatismin. Këto lente ofrojnë një gamë të gjerë parametrash për aksin dhe cilindrin duke u përshtatur në 85 % të të gjitha recetave. Teknologjia WetLoc mundëson nivele të larta të lagështisë kombinuar me përshkueshmëri të lartë oksigjeni. Clariti 1 day janë në paketime me 30 lente.

Silicone hydrogel

Claritiy 1 day përbëhen nga Somofilcon A, i cili është silikon hidroxhel. Ky material i përmirësuar ofron një mundësi të mirë të lagështisë, ndërkohë që i ofron kornesë oksigjenim të mjaftueshëm. Teknologjia WetLoc kontribuon në komfortin gjatë gjithë ditës duke mundësuar lagështi gjatë gjithë ditës.

Lentet Clariti 1 day janë të pajisur me filtra UVA and UVB. Sidoqoftë, lentet e kontaktit nuk mund të mbrojnë plotësisht sytë tuaj. Një palë syze Dielli të mira e mundësojnë këtë.

Korigjimi i astigmatismit

Astigmatismi shkaktohet nga curbatura jo e rregullt e kornesë, e cila duhet të korigjohet për të mundësuar shikimin perfekt. Përvec power, kurbatura e basës dhe diametri astigmatism contact lenses gjithashtu edhe aksi, fuqia cilindrike si parametra special, të nevojshëm për të korigjuar astigmatismin. Kjo do të thotë që duhet të plotësosh me kujdes vlerat e shtuara. Konsultohuni me okultistin ose oftamologun përpara se të vendosni për keto lloj lentesh.

Familja Clariti 1 day

CooperVision shtoi Clariti 1 day toric si pjesë të familjes së mirënjohur Clariti. Përpos faktit të korigjimit normal të shikimit, Clariti 1 day mund te korigjojë astigmatismin, po aq sa edhe problemet multifokale.

Të dhënat - Clariti 1 day toric (30 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.30
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 56%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 57 Dk/t
Emri i Produktit: Clariti 1 day Toric
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Somofilcon A
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone 1-day for Astigmatism (30 lenses)

Në stock
  • Stabilitet i lentes në pozicionin korrekt
  • Hidratim gjatë gjithë ditës
  • Bordet e holla nuk irritojnë qepallat e syve
  • Filtër UV
Cmimi: 3 900 Lek

Komente

Ke pyetje?