Clariti 1 day (90 lente)

Transporti falas
attributesPrimary

1 pcs. e martë 20.8.

Cleaner
blank
Cmim për copë
8 700 Lek
8 700 Lek
Clariti 1 day (90 lente) - Daily contact lenses
Votat e klienteve: 16

Clariti 1 day

Këto lente silikoni hidroxhel ditore nga CooperVision janë prodhuar për të korigjuar miopinë dhe hipermiopinë. Clariti 1 day ofrojnë një gamë të gjerë parametrash. Këto lente janë prodhuar për të mbrojtur sytë tuaj. Teknologjia WetLoc mundëson nivele të larta të lagështisë kombinuar me përshkueshmëri të lartë oksigjeni. Clariti 1 day janë në paketime me 30 lente ose 90 lente.

Proceed to the package of 30 lenses Clariti 1 day.

Silicone hydrogel

Claritiy 1 day përbëhen nga Somofilcon A, i cili është silikon hidroxhel. Ky material i përmirësuar ofron një mundësi të mirë të lagështisë, ndërkohë që i ofron kornesë oksigjenim të mjaftueshëm. Teknologjia WetLoc kontribuon në komfortin gjatë gjithë ditës duke mundësuar lagështi gjatë gjithë ditës.

Lentet Clariti 1 day janë të pajisur me filtra UVA and UVB. Sidoqoft♪7, lentet e kontaktit nuk mund të mbrojnë plotësisht sytë tuaj. Një palë syze Dielli të mira e mundësojnë këtë.

Familja Clariti 1 day

CooperVision shtoi Clariti 1 day toric si pjesë të familjes së mirënjohur Clariti. Përpos faktit të korigjimit normal të shikimit, Clariti 1 day mund te korigjojë astigmatismin, po aq sa edhe problemet multifokale.

Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Paketimi : 90 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 56%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 86 Dk/t
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve 2: Somofilcon A
Filtër UV: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Clariti 1 day (90 lente)

Clariti 1 day (90 lente)

Clariti 1 day (90 lente)

8 700 Lek

Disponibël > 500 copë