Carl Zeiss Contact Day 30 Toric (6 lente)

6 850 Lek
93% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 49 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 6.6. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 850 Lek

Lente Kontakti Contact Day 30 Toric

Lentet e Kontaktit Contact Day 30 Toric janë lente të buta mujore për korrigjimin e astigmatizmit.

Këto janë lente prej materiali të cilësisë së lartë, të përshtatshme veçanërisht për përdoruesit e rinj.

Të dhënat - Carl Zeiss Contact Day 30 Toric (6 lente)

Prodhuesit: Carl Zeiss
BC: 8.80
DIA: 14.40
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 17 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Contact Day 30 Toric
cilinder: nga -0.75 tek -1.75
Dioptri: nga -6.00 tek -0.25
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Ocufilcon F
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?