Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic (6 lente)

3 500 Lek
94% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 5.12. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 650 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 500 Lek

Bio Carl Zeiss contact lenses

Biocompatible monthly contact lenses with high-quality materials of a new generation Vitafilconem A. Due to the combination of excellent material properties, thin edges and very good stabilization of the lenses are Zeiss Contact Day 30 Compatic suitable for beginners.

Characteristics of Zeiss lenses Compact contact lenses

 • UVA and UVB filter
 • Suitable for sensitive and dry eyes
 • A new generation of biocompatible material
 • High water content ensures a comfortable fit all day
 • Suitable for extended wear daily (up to 18 h)
 • Excellent wettability
 • Very good tolerance of contact lenses wearers
 • Newly designed thin shape of edges that transmit a high percentage of oxygen

Të dhënat - Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic (6 lente)

Prodhuesit: Carl Zeiss
BC: 8.90, 8.80, 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 22 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 54%
Emri i Produktit: Carl Zeiss Contact Day 30 Compatic
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Vitafilcon A
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Plus (6 lente)

Në stock
 • Filtër UV
 • Përmbajtje e lartë uji
 • Skajet (bordet) e hollë
Cmimi: 2 250 Lek

Komente

Ke pyetje?