Biotrue ONEday për Astigmatism (90 lente)

13 800 Lek 11 800 Lek
100% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock

Kutia e lenteve të kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism me 90 lente nuk është në gjendje stoku për momentin. Nuk mund të prisni? Provoni një alternativë si 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism!

Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Transport FALAS për këtë produkt
13 800 Lek 11 800 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 13 800 Lek

Biotrue ONEday ër Astigmatism

Janë krijuar duke përdorur materialin HyperGel (Nesofilcon A) për të siguruar përmbajtje të lartë uji dhe përshkueshmëri oksigjeni, lentet torike nga Bausch & Lomb mundësojnë rehati dhe super performancë gjatë gjithë ditës.

Kutia e lenteve Biotrue ONEday për Astigmatism përmban 90 lenye. Thauj mirëupafshim pakënaqësive të astigmatismit si dhimbje koke apo shikim i turbullt.

Lentet e kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism janë gjithashtu në kuti me 30 lente.

Përmbajtje e lartë uji për rehati të zgjatur

Pas shumë kërkimeve dhe testimeve, lentet e kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism demostrojnë aftësinë e tyre për të ruajtur 98% të lagështisë së tyre për më shumë se 16 orë.

Me përmbajtje uji prej 78%, e cila krahasohet me sasinë natyrale të ujit që përmban korneja, këto lente mundësojnë nivele të konsiderueshme të lagështisë dhe hidratimit, kështuqë eshe sytë më të ndjeshëm do të ndjejnë rehati.

Dizajni High-tech

Materiali me performancë të lartë HyperGel mundëson nivele të larta të pëshkueshmërisë së oksigjenit, i cili është matur te 42 DK/t. Niveli i lartë i përshkueshmërisë përmirëson performancën dhe rehatinë, duke i bërë lentet të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Bausch & Lomb ka inkorporuar teknologjinë per-ballast (prism free) në mënyrë që të stabilizojë lentet ne sy ndërkohë që mban një lente shumë të hollë, e cila lejon përshkueshmëri të lartë oksigjeni. Dizajni i lenteve mundëson shikim të qartë ndërkohë që redukton shkëlqimet e padëshiruara.

Lentet kanë një vijë të vogël në pozicionin e orës 6, që tregojnë pozicionimin e saktë kur vendosen dhe shfaqin një dritë të lehtë për përdorim më të lehtë. Për mbrojtje të mëtejshme lentet janë të pajisura me mbrojtje UV.

Të dhënat - Biotrue ONEday për Astigmatism (90 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.40
Paketimi : 90 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 78%
Emri i Produktit: Biotrue ONEday for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
Materiali i Lenteve: Nesofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?