Biotrue ONEday për Astigmatism (30 lente)

4 600 Lek
91% rekomandon
Në stock
Kutia e lenteve të kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism me 30 lente nuk është në gjendje stoku për momentin. Nuk mund të prisni? Provoni një alternativë si 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism!

Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 600 Lek

Biotrue ONEday për Astigmatism

Janë krijuar duke përdorur materialin HyperGel (Nesofilcon A) për të siguruar përmbajtje të lartë uji dhe përshkueshmëri oksigjeni, lentet torike nga Bausch & Lomb mundësojnë rehati dhe super performancë gjatë gjithë ditës. Lentet e kontakit Biotrue ONEday për Astigmatism janë në kuti me 30 lente. Këto lente kontakti ditore ju çlirojnë nga të gjitha pakënaqësite e astigmatismit si dhimbje koke apo shikim i turbullt.

Lentet e kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism janë gjithashtu në affordable 90 lente.

Përmbajtje e lartë uji = Rehati e pakufizuar

Lentet e kontaktit Biotrue ONEday për Astigmatism u janë nënshtruar testeve të shumta në mënyrë që të demostrojnë aftësinë e tyre për të mbajtur 98% të hidratimit për më shumë se 16 orë. Me përmbajtje uji prej 78%, e cila krahasohet me sasinë natyrale të ujit që përmban korneja, këto lente mundësojnë nivele të konsiderueshme të lagështisë dhe hidratimit, kështuqë eshe sytë më të ndjeshëm do të ndjejnë rehati.

Dizajni High-tech

Materiali me performancë të lartë HyperGel mundëson nivele të larta të pëshkueshmërisë së oksigjenit, i cili është matur te 42 DK/t. Niveli i lartë i përshkueshmërisë përmirëson performancën dhe rehatinë, duke i bërë lentet të rehatshme gjatë gjithë ditës.

Bausch & Lomb ka inkorporuar teknologjinë per-ballast (prism free) në mënyrë që të stabilizojë lentet ne sy ndërkohë që mban një lente shumë të hollë, e cila lejon përshkueshmëri të lartë oksigjeni. Dizajni i lenteve mundëson shikim të qartë ndërkohë që redukton shkëlqimet e padëshiruara.

Lentet kanë një vijë të vogël në pozicionin e orës 6, që tregojnë pozicionimin e saktë kur vendosen dhe shfaqin një dritë të lehtë për përdorim më të lehtë. Për mbrojtje të mëtejshme lentet janë të pajisura me mbrojtje UV.

Të dhënat - Biotrue ONEday për Astigmatism (30 lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.40
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 78%
Emri i Produktit: Biotrue ONEday for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
Materiali i Lenteve: Nesofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone 1-day for Astigmatism (30 lenses)

Në stock
  • Stabilitet i lentes në pozicionin korrekt
  • Hidratim gjatë gjithë ditës
  • Bordet e holla nuk irritojnë qepallat e syve
  • Filtër UV
Cmimi: 3 900 Lek

Komente

Ke pyetje?