Biotrue ONEday for Presbyopia (30 Lente)

3 400 Lek
95% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 19.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 400 Lek

Të dhënat - Biotrue ONEday for Presbyopia (30 Lente)

Prodhuesit: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 42 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 78%
Emri i Produktit: Biotrue ONEday for Presbyopia
Dioptri: nga -9.00 tek +6.50
Add power: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Materiali i Lenteve: Nesofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone 1-day Multifocal (30 lenses)

Në stock
  • Shikim perfekt në të gjitha distancat
  • Hidratim gjatë gjithë ditës
  • Bordet e holla nuk irritojnë qepallat e syve
  • Filtër UV
Cmimi: 4 500 Lek

Komente

Ke pyetje?