Biomedics 55 Evolution (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

3 350 Lek 3 150 Lek
91% rekomandon
Në stock
Biomedics 55 Evolution (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 29.2. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 450 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 29.2. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 350 Lek 3 150 Lek

Paketa Lehtesuese – Lente + solucion

Shpetoni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!

Të dhënat - Biomedics 55 Evolution (6 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.90, 8.80, 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 27 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Biomedics 55 Evolution
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve: Ocufilcon D
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?