Biomedics 55 Evolution (6 lente)

2 450 Lek
92% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 17.50 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
Shto
700 Lek
2 450 Lek
Paketë në OFERTE

Lente Kontakti Biomedics 55 Evolution

Lentet e kontaktit Biomedics 55 Evolution, janë lente mujore të një kualiteti të lartë me një çmim shumë të arsyeshëm.
Lentet përmbajnë 45% polimer Ocufilcon D dhe 55% ujë.

Një paketë Biomedics 55 Evolution përmban 6 lente.

Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.90, 8.80, 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 27 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Biomedics 55 Evolution
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Materiali i Lenteve 2: Ocufilcon D
Filtër UV: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente (2)

Ke pyetje?

Anonymous

Pershendetje! Duhet patjeter qe lentet mujore ti vendosim cdo dite apo eshte thjeshte afati i perdorimit 30 dite sepse do doja te dija nese nuk i vendos a kompesohen ditet?

Përgjigje

Ina B.

Pershendetje! Nese lentet e kontaktit hapen dhe vendosen njehere dhe me pas nuk i vendos quhen te vendosura pra duhen perdorur brenda 30 diteve. Por, nese nuk i hapni lentet dhe i keni te paperdorura mund ti perdorni kur te doni brenda afatit te skadences qe do te thote qe afati i perdorimit nuk eshte vetem 30 dite. Flm

Kujtim

Cmimi eshte per cope apo per kuti?

Përgjigje

Ina B.

Pershendetje Kujtim!

Cmimi eshte per kuti, pra nje kuti Biomedics 55 Evolution (6 lente) pra ka 3 cifte lentesh mujore kushton 2 450Lek. Nese jeni i interesuar mund ti porosisni online tek faqja jone ose te kaloni nga zyra jone.

Faleminderit