Biomedics 1 Day Extra Toric (30 lente)

Biomedics 1 Day Extra Toric

Biomedics 1 Day Extra Toric janë lente kontakti ditore që korrigjojnë astigmatizmin. Janë të prodhuara nga CooperVision, një nga kompanitë më të mëdha që prodhon lente .

Dizajn Unik

Një dizajn unik i Biomedics 1 Day Extra Toric ofron komoditet dhe stabilitet tek lentet për një vizion optimal pa mjegull.
Me lentet Biomedics 1 Day Extra Toric ju perfeksiononi shikimin tuaj.

Lentet e kontaktit ditore janë një zgjedhje ideale pëer njerëzit që vuajnë nga alergjitë dhe për ata që i përdorin me raste, për evente sportive etj. Ato janë një zgjedhje e mirë dhe për përdorim të përditshëm. Falë ndërrimit të vazhdueshëm, këto lente nuk akumulojnë polen, pluhura dhe papastërti.

Të dhënat - Biomedics 1 Day Extra Toric (30 lente)

Prodhuesit: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 17 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Biomedics 1 Day Extra Toric
cilinder: nga -1.75 tek -0.75
Dioptri: nga -10.00 tek 0.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve: Ocufilcon D
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?