Biomedics 1 Day Extra (90 lente)

6 250 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 20.9. Stock day info: Today 20. shtator Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. shtator zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
6 250 Lek

Biomedics 1 Day Extra Lente Kontakti

Biomedics 1 Day Extra day lente kontakti jane dizenjuar per rehati maksimale gjate gjithe dites. Keto lente kontakti ditore karakterizohen si shume te holla, fakt qe ndikon qe ato te mos irritojne syte. Biomedics 1 Day Extra kane filter UV dhe perdoren shume lehte. Paketat permbajne 90 lente.

Komoditet maksimal Natyral

Biomedics 1 Day Extra jane kerkuar shpesh pas blerjes se pare nga perdoruesit mujor te cilet i vendosin keto lente dhe nuk duan te kujdesen me per to. Lentet e kontaktit ditore jane konsideruar gjithashtu me te rehatshmet e te shendetshmet nga perdoruesit.
Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.80, 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 90 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 33 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Filter: Biomedics 1 Day Extra
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve 2: Ocufilcon D
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Elite (90 lente)

Në stock
Cmimi: 6 800 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?