Biofinity XR (3 lente)

3 900 Lek
100% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 900 Lek

Biofinity XR Lente Kontakti

Biofinity XR jane lente mujore hidroxhel silikoni prodhuar nga CooperVision, per perdorim afatgjate ,i heq vetem kur fle. Ato korigjojne miopine dhe hiperopine ,keshtu ato jane te disponueshme me dioptri plus & minus.

Permbajtja e ujit & Pershkueshmeria e oksigjenit.

Materiali i lenteve Comfilcon A kombinon me permbajtjen e larte te ujit ,sebashku me pershkueshmerine e larte te oksigjenit. Biofinity XR sjelle balance mes ujit e pershkueshmerise se oksigjenit .

Pershkueshmeri e larte

Silikon hydrophobic eshte nje substance e qendrueshme nga uji. Rregulli baze i lenteve me hidroxhel eshte – permes lenteve pershkon me shume uje dhe oksigjen. Ne kutite me material hidroxhel silikoni transmetimi i oksigjenit dhe ujit behet permes kanaleve mikroskopike te lenteve.

Teknologji AQUAFORM

Teknologji AQUAFORM Comfort Science ™ perdor nje monomer silikoni qe prodhon transmetimin e oksigjenit me efektivitet . Teknologjite e reja menaxhojne te lidhin silikonin hidrofililik me ujin pasi kjo krijon nje material natyral te lagesht. Uji eshte i balancuar gjate gjithe volumit te lenteve.

Perdorimi i lenteve Biofinity XR

Lentet e kontaktit Biofinity XR janë të dizajnuara për përdorim të përditshëm. Ato gjithashtu lejojnë perdorimin edhe gjate nates . Megjithatë, kjo metodë e përdorimit duhet të miratohet nga një okulist.

Biofinity XR rezistente ndaj formimit te depozitave

Materiali i lenteve nuk përmban jone (grimcat e ngarkuara elektrikisht) kështu që lentet janë rezistente në akumulimin e proteinave dhe lipideve qe janë një prodhim i përbashkët i lotëve dhe i mjedisit te jashtëm.

Komode per perdorim

Sipërfaqja asferike paresore përmirëson vetitë optike të lenteve ,përmirëson mprehtësine vizuale kur mungon drita dhe lejon korrigjimin e astigmatizmit dhe miopise. Lentet jane të rrumbullakosura duke ofruar komoditet dhe parandalojne acarimin e syve. Dizajni i sipërfaqes se pasme te lenteve ka disa kthesa ne ndertimin e tij . Falë kësaj presioni i lenteve është i shpërndarë në mënyrë të barabartë mbi të gjithë sipërfaqen e syrit.

Të dhënat - Biofinity XR (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 128 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 48%
Emri i Produktit: Biofinity XR
Materiali i Lenteve: Comfilcon A
Dioptri: nga -20.00 tek +15.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?