Biofinity Toric (6 lente)

6 900 Lek
97% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 49.30 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 20.9. e hënë 20.9. e hënë 20.9. Order stock info: In stock, ready to be dispatched zgjidh atributet...
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 900 Lek

Lente Kontakti Biofinity Toric

Lentet e Kontaktit Biofinity Toric janë lente që korrigjojnë në nivel të lartë astigmatizmin, të disponueshme në kuti me nga 6 lente .

Ne gjithashtu ofrojmë Biofinity Toric (3 lente)

Biofinity për astigmatizëm

Këto lente torike të buta janë një produkt i suksesshëm i CooperVision, jo vetëm për shkak se janë më të rehatshme dhe më të shëndetshme por edhe për cilësitë optikale. Lentet Biofinity Toric janë për përdorim të dyfishtë ditën dhe natën. Ato janë të përshtatshme deri në 30 ditë pa i hequr. Sidoqoftë këtë duhet ta këshilloni me një okulist.

Biofinity Toric sigurojnë vizion të mprehtë dhe një material Comficon A dhe teknologjia Aquaform shton përshkimin e lartë të oksigjenit.(116 Dk/t).

Rreth lenteve të kontaktit Biofinity Toric
Të dhënat
Prodhuesit: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 116 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 48%
Emri i Produktit: Biofinity Toric
Materiali i Lenteve 2: Comfilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?