Biofinity Multifocal (3 lente)

3 650 Lek
98% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 37.90 €uro. =============­========================­==

Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 19.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
3 650 Lek

Lente Kontakti Biofinity Multifocal

Lentet e kontaktit Biofinity Multifocal janë prodhimi i ri nga CooperVision për tu përdorur nga përdoruesit me miopi. Çdo kuti ka 3 lente.

Teknologjia Aquaform® Comfort Science™

Falë kësaj teknologjie, lentet e kontaktit Biofinity Multifocal e mbajnë lagështirën duke mos lejuar dehidratimin e syve. Në vazhdim sytë rrinë të lagësht edhe pa përdorur hidratuesin eye drops dhe kapin ujin e mbetur, i cili ul rrezikun e dehidratimit.

Miopia

Një defekt i syrit që bën që njerëzit ta kenë të vështirë fokusimin e objekteve nga afër, siç janë gazetat, të shohësh aty ku drita është e dobët e kjo gjeë jep efekt negativ në jetën e përditshme. Lentet e kontaktit Biofinity Multifocal bëjnë të mundur shikimin nga të gjitha distancat .

Teknologjia Balanced Progressive™

Parametrat bazë të lenteve multifokale të kontaktit ofrojnë vizion të mprehtë nga të gjitha distancat. Kjo teknologji e prodhuar nga CooperVision kombinon 2 dizajne të ndryshme optike që ofrojnë një vizion mjaft të mprehtë.

Reagimi i pacientëve

Krahasuar me lentet e kontaktit PureVision Multi-Focal, ato kanë një përdorim më të lehtë futje & heqje .
Pamje më të mirë nga afër krahasuar me lentet e kontaktit Air Optix Aqua Multifocal.

Të dhënat - Biofinity Multifocal (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 3 lente
Add power: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 142 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 48%
Emri i Produktit: Biofinity Multifocal
Materiali i Lenteve: Comfilcon A
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air Multifocal (3 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
  • Rrehati gjithë ditën
Cmimi: 4 200 Lek

Komente

Ke pyetje?