0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Biofinity Energys (6 lente)

4 950 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
4 950 Lek
4 950 Lek

LENTET E KONTAKTIT Biofinity Energys

Këto lente kontakti mujore janë përmirësim i lenteve origjinale Biofinity të prodhuara nga Cooper Vision. Lentet e kontaktit Biofinity ofrojnë të gjitha benefitet e silikonit hidroxhel Comfilcon A (material ky i përdorur në gjitha produktet e kësaj marke); oksigjenim të lartë, përmbajtje të konsiderueshme uji dhe Teknologjia Aquaform, që i mban lentet e buta dhe të hidratuara. Këto lente ofrojnë përmirësim revolucionar: Teknologjia e Zonës Optike Digjitale.

Biofinity Energys jane edhe në paketime me 3 lente.

Teknologjia e Zonës Optike Digjitale

Dizajni i Biofinity Energys është i ndërlidhur me Zonën Optike Digjitale, e cila bën të mundur që sytë të mos lodhen nga pajisjet digjitale. Falë Biofinity Energys, ju do të mund të shikoni më qartë dhe të keni më shumë përqëndrim gjatë punës në monitor.

Përfitime të tjera të Biofinity Energies

Këto lente të silikonit me hidroxhel kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni, kështu që sytë tuaj mund të marin oksigjenin që ju nevojitet, ndërkohë që Teknologjia Aquaform ndërlidh lagështinë tek lentet. Kjo i bën ato të rehatshme dhe mundëson që lentet të mbahen në orare të zgjatura.

Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 160 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 48%
Emri i Produktit: Biofinity Energys
Materiali i Lenteve: Comfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?
Top