Biofinity Energys (3 lente)

2 800 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 22.4. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
2 800 Lek

Biofinity Energys Contact Lenses

Këto lente kontakti mujore janë përmirësim i lenteve origjinale Biofinity të prodhuara nga Cooper Vision. Lentet e kontaktit Biofinity ofrojnë të gjitha benefitet e silikonit hidroxhel Comfilcon A (material ky i përdorur në gjitha produktet e kësaj marke); oksigjenim të lartë, përmbajtje të konsiderueshme uji dhe Teknologjia Aquaform, që i mban lentet e buta dhe të hidratuara. Sidoqoftë, këto lente ofrojnë përmirësim revolucionar: Teknologjia e Zonës Optike Digjitale.

Kjo paketë përmban 3 lente. Biofinity Energys janë edhe në paketime me 6 lente.

Teknologjia e Zonës Optike Digjitale

Biofinity Energies ofrojnë një zgjidhje efektive për njerëzit, të cilët punojnë ose shpenzojnë shumë orë përpara pajisjeve digjitale (televizori, kompjuteri, telefoni ), të cilët duken se vuajnë nga lodhja e syve.

Dizajni i Biofinity Energys është i ndërlidhur me Zonën Optike Digjitale, e cila bën të mundur që sytë të mos lodhen nga pajisjet digjitale. Falë Biofinity Energys, ju do të mund të shikoni më qartë dhe të keni më shumë përqëndrim gjatë punës në monitor.

Përfitime të tjera të Biofinity Energies

Këto lente të silikonit me hidroxhel kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni, kështuqë sytë tuaj mund të marin oksigjenin që ju nevojitet, ndërkohë që Teknologjia Aquaform ndërlidh lagështinë tek lentet Kjo i bën ato të rehatshme dhe mundëson që lentet të mbahen në orare të zgjatura.

Sidoqoftë, duhet të këshilloheni me mjekun përpara se të filloni përdorimin e tyre. Kjo mënyrë e përdorimit të lenteve të kontaktit nuk është e përshtatshme për të gjithë.

Të dhënat - Biofinity Energys (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 160 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 48%
Emri i Produktit: Biofinity Energys
Materiali i Lenteve: Comfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

TopVue Air (6 lente)

Në stock
  • Përshkueshmëria e oksigjenit e lartë
  • Përmbajtje e lartë uji
  • Lubrifikim me Sodium-hyaluronate
Cmimi: 3 000 Lek

Komente

Ke pyetje?