Biofinity (6 lente)

Transporti falas
Garancia e kthimit

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 30.10 €uro.

attributesPrimary

e martë 16.7.

Cleaner
blank
Cmim për copë
4 350 Lek
4 350 Lek
Biofinity (6 lente) - Monthly contact lenses
Votat e klienteve: 389

Cmimi: 5050 Lek
Kurseni: 200 Lek
Detail: Advantageous packages: Delivery price: Detail: Advantageous packages: Free

Lente Kontakti Biofinity

Biofinity janë lente mujore prodhuar nga Cooper Vision, të dizenjuara për përdorim të përditshëm. Çdo kuti përmban 6 lente.

Të përshtatshme për orare të zgjatura

Biofinity janë të përshtatshme për përdorim të zgjatur deri në 30 ditë.

Kualitetet e Biofinity

Sipërfaqja parësore asferike rrit vetitë optike tek lentet, sidomos mprehtësinë vizuale në kushtet kur drita nuk është optimale dhe korrigjon astigmatizmin dhe miopinë.

Dizajni i rrumbullakët ofron komoditet dhe korrigjon defektet e ngjyrave që mund të shfaqen në një vend ku syri preket nga lentet.

Sipërfaqe shumë dimensionale përmirëson shpërndarjen e presionit të syrit në sipërfaqe duke rritur komoditetin.

Rreth lenteve të kontaktit Biofinity
Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 160 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Skadenca: 48 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 48%
Materiali i Lenteve 2: Comfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po

Topvue Air (6 lente)

Topvue Air (6 lente)

Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.

Ju kurseni: 1 350 Lek
Cmimi: 3 000 Lek
Shko tek produkti

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Biofinity (6 lente)

Biofinity (6 lente)

Biofinity (6 lente)

4 350 Lek

Disponibël > 1000 copë