Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism (6 lente)

6 900 Lek
80%
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
attributesPrimary

1 pcs. e mërkurë 19.2.

Cleaner
blank
Shto
900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 900 Lek

Komente

Ke pyetje?

Lente Cilindrike Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism janë lente mujore cilindrike (astigmatism) që arrijne deri ne –2.75 cilindër. Përbërja e tyre është prej silicone-hydrogel dhe ofrojnë përmbajtje të lartë oksigjeni. Të rekomandueshme për cilindo rri me orë të gjata përpara kompiuterit. Kutia përmban 6 lente.

Clear Vision and all-day Comfort

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism kanë parametra të lartë cilësie duke I bërë ato shumë të rehatshme.

Të dhënat
Prodhuesit: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.60
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 114 Dk/t
Skadenca: 24 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 46%
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Materiali i Lenteve 2: Samfilcon A
Top