Avizor Eye Drops 15 ml

1 900 Lek
99% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 22.5. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 900 Lek

Avizor Eye Drops

Avizor Eye Drops eshte nje pikatore me kualitet te larte lageshtie e perbere nga acid -bazik hyaluronic prodhuar nga prodhuesi Cek Wilens.

Fale perberjes unike , produkti i mban syte tuaja te lagesht per ore ,keshtu juve ju duhet ta perdorni pak here gjate dites .

Avizor Eye Drops jane efektive per trajtimin kundra sindromes se syve te thate dhe irritmit e krijuar tek lentet nga faktore te tjere. (pluhur ,ajer i ndotur).

Avizor Eye Drops ndihmon ne permisimin e perdorimit te lenteve sic jane Pure Vision ose Air Optix Night & Day.

Sasia: 15 ml.

Të dhënat - Avizor Eye Drops 15 ml

Prodhuesit: Avizor
Sasia : 15 ml
Afati i përdorimit: 2 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
A mund të përdoret me lentet e kontaktit: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone Eye Drops 10 ml

Në stock
  • Krijon një film protektiv tek sytë
  • Parandalon tharjen e syrit në sipërfaqe
  • Mund të përdoret edhe për sytë sensibël
  • Mund të përdoret me lentet e kontaktit
Cmimi: 400 Lek

Komente

Ke pyetje?