Avaira

Eskluziviteti Aquaform® Teknologji CooperVision Avaira® lente kontakti i ofrojne syve tuaj oksigjen te mjaftueshem keshtu ata do te qendrojne te shendetshem. Kjo ben qe sytet tuaje te jene te bute, fleksibel , dhe shume komode.

Ju i keni parë të gjitha produktet brenda përzgjedhjes aktuale të filtrit. Nëse dëshironi të shihni produkte të tjerë, rregulloni cilësimet e filtrit.