0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Avaira Vitality Toric (3 lenses)

3 300 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 24.5. Stock day info: Today 24. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 24. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
3 300 Lek
3 300 Lek

Avaira Vitality Toric Contact Lenses

Avaira Vitality Toric contact lenses have are produced by CooperVision as an improved replacement for the original Avaira Toric lenses. These innovative bi-weekly lenses have feature a special design that promotes comfort and improves the quality of vision for users with astigmatism.

Avaira Vitality Toric lenses are made from a technologically advanced silicone-hydrogel material; their water content is 55% and they have oxygen permeability of 90 Dk/t.

We also offer Avaira Vitality Toric lenses in a larger pack of six lenses.

Clear and comfortable vision

Avaira Vitality Toric have an improved lens design to effectively correct astigmatic defects, called Optimized Toric Lens Geometry. These lenses are a significant improvement over the previous version of Avaira Toric lenses thanks to their improved stability and reduced friction.

Exceptional UV protection

CooperVision laboratories have embedded a class-1 UV filter into every Vitality lens. This filter blocks up to 90% of UVA and 99% of UVB radiation. It is important to remember, however, that the contact lens only covers a small part of the eyeball, and protective sunglasses should always be worn outside for complete protection.

Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.50
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Përshkueshmëria e oksigjenit: 90 Dk/t
Emri i Produktit: Avaira Vitality Toric
Materiali i Lenteve: Fanfilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -10.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism kanë pëshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 2 900 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top