Avaira Vitality (3 lenses)

1 850 Lek
95% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Shto 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 850 Lek

Avaira Vitality contact lenses

Avaira Vitality is an updated version of the Avaira brand of lenses you love. The lenses are made from Fanfilcon A, a silicone-hydrogel material with a high water content. The recommended replacement schedule for Avaira Vitality is 30 days.

Avaira Vitality is also available in a package of six lenses.

Natural hydration

The advanced silicone-hydrogel material that comprises Avaira Vitality lenses provides excellent moisture throughout the day. The combination of high water content and high oxygen permeability ensures comfortable fit and wear and reduces symptoms of dry eye syndrome.

UV protection

The lenses also contain UV filters that protect the eyes from harmful UV rays that can potentially cause permanent eye damage. However, because contact lenses only cover a part of the eyeball, it is still recommended to wear sunglasses to protect the entire eye area from sun damage.

Të dhënat - Avaira Vitality (3 lenses)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 55%
Emri i Produktit: Avaira Vitality
Materiali i Lenteve: Fanfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?