Avaira (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

4 600 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Avaira (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 13.5. Today zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 13.5. Today zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
4 600 Lek

Paketa Lehtesuese – Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja duke perfituar lentet plus solucionin!
Të dhënat
Prodhuesit: Soleko, CooperVision
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
BC: 8.50, 8.40
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 125 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmbajtja e ujit: 46%
Emri i Produktit: Avaira
Materiali i Lenteve 2: Enfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Përmban Sodium hyaluronate: Po

Komente

Ke pyetje?