0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Avaira (6 lente)

3 900 Lek
97% rekomandon
Në stock
Prodhimi i këtoj produkti ka përfunduar.

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 27.86 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
3 900 Lek
3 900 Lek

Lente Kontakti Avaira

Teknologjia Aquaform

Lentet e kontaktit Avaira janë prodhuar nga CooperVision. Ata futën teknologjinë Aquaform fal materialit Avaira që prodhuan. Ky material sjell ujin në sipërfaqe dhe në brendësi të lenteve duke u siguruar komoditet për orare të zgjatura dhe një përshkueshmëri të lartë të oksigjenit, e cila ndihmon sytë tuaj të qendrojnë të bardhë e të pastër.

Vizion i qartë edhe aty ku drita nuk është optimale

Lentet e kontaktit Avaira kanë një siperfaqe në formë asferike e cila siguron një përmrëisim të vizionit në vendet pa dritë, eliminon astigmatizmin e butë, optimizon siperfaqjen në shumë aspekte (lentet u përshtaten më shumë përdoruesve pasi sipërfaqja korneale është e shkëlqyer) dhe dizajni i rrumbullakët (mbron lentet nga fërkimi në brendësi të qepallave për një rehati edhe më të madhe.)

Përdorim i lehtë dhe mbrojtje nga rrezet UV

Lentet e kontaktit Avaira kanë një përdorim të lehtë dhe sigurojnë mbrojtje nga rrezet UV.

Shënim:Lentet e kontaktit Avaira janë lente 2 javore.

Rreth Lenteve të Kontaktit Avaira


Të dhënat

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.50 8.40
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 125 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përmbajtja e ujit: 46%
Emri i Produktit: Avaira
Materiali i Lenteve: Enfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po

Komente

Ke pyetje?
Top