Avaira (3 lente)

2 100 Lek
94% rekomandon
Në stock
Prodhimi i këtoj produkti ka përfunduar.

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 15 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e premte 31.3. zgjidh atributet...
Shto 900 Lek
Shto një solucion pastrues:
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
2 100 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek
KOSOVE nga 650 Lek

Lente Kontakti Avaira


Ky produkt është i disponueshëm në kuti Avaira 6 lenses për £3 900.

Avaira është produkti i fundit nga CooperVision

Avaira janë teknologji e avancuar e lenteve të kontaktit e përbërë materiali nga silikon hidroxhel - enfilcon A. Lentet e kontaktit Avaira kanë futur teknologjinë Aquaform fal kombinimit unik të përbërjes së ujit (46%) me oksigjenin (125 Dk/t)

Falë sipërfaqjes asferike dizajni optikal i shkëlqyer i lenteve të kontaktit Avaira mund të korrigjojë astigmatizmin e butë ose presbiopsinë dhe në të njëjtën kohë përmirësojnë vizionin e shikimit .

Të dhënat - Avaira (3 lente)

Prodhuesit: CooperVision
BC: 8.50, 8.40
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 125 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përmbajtja e ujit: 46%
Emri i Produktit: Avaira
Materiali i Lenteve: Enfilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po

Komente

Ke pyetje?