AO SEPT PLUS HydraGlyde Solucion 360 ml

1 500 Lek
98% rekomandon
Në stock
Kujdes! Ky solucion pastrues përmban peroxide. Lexoni udhëzimet përpara përdorimit.
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 24.7. zgjidh atributet...
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
1 500 Lek

Të dhënat - AO SEPT PLUS HydraGlyde Solucion 360 ml

Prodhuesit: Alcon
Tipi i Solucionit : Peroxide
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Ruajtës: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Laim-Care Peroxide solution 360 ml

Në stock
  • Solucion me peroxide
  • Pastrim perfekt i lenteve të kontaktit
  • Kuti mbajtëse për lentet e dobishme për udhëtime
Cmimi: 1 200 Lek

Komente

Ke pyetje?